Почалися зйомки «Месників: Війна нескінченності»

24 січня 2017,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Джеремі Реннер і Елізабет Олсен підтвердили, що стартував знімальний процес епічного проекту студії Marvel «Месники: Війна нескінченності».

«Месники: Війна нескінченності» стануть третіми «Месниками», де наймогутніші марвелівські супергерої зберуться разом, щоб виступити проти суперзлодія Таноса.

Про початок зйомок, які стартували вчора, особисто повідомили Реннер і Олсен в інтерв'ю для Variety:

Думаю, вони почали [зйомки] в понеділок, але ми ще нічого не читали.

Олсен сказала, що прибуде на знімальний майданчик «Месників: Війна нескінченності» через кілька місяців:

Мої зйомки починаються в квітні.

Проект оточує ореол таємничості, тому навіть каст залишається в невіданні, що ж станеться в цьому фільмі. Реннер же загадково посміхався під час інтерв'ю, ніби все-таки бачив сценарій чи знає, що там станеться, але не видав жодного секрету, пожартувавши про те, що його Соколине око помер минулого разу і більше не повернеться:

Але навіть якби я й знав, то все одно не міг би вам про це сказати. Нічого не знаю. Може, мене там і не буде, може, я все ще мертвий. Стривайте, а я вмирав в останній частині?

Ні, Джеремі, твій Соколине око, всупереч твоїм бажанням вбити його ще в перших «Месниках», точно живий, так що відкрутитися від сутички з Таносом тобі точно не вдасться.

Початок зйомок також підтвердили режисери Ентоні і Джо Руссо, опублікувавши в понеділок перший знімок зі знімального майданчика, де зображений довгий ряд трейлерів, з підписом:

День №1 нескінченності.

Українська прем'єра супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності» відбудеться 4 травня 2018 року.

3088 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: