Зої Кравіц на зйомках «Фантастичних звірів 2»

20 вересня 2017,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друге фото зі зйомок фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати 2» показує Зої Кравіц у компанії Каллума Тернера.

У другій частині пригод відомого магозоолога Ньюта Скамандера, якого знову зіграє Едді Редмейн, ми познайомимося з його загадковою подругою Летою Лестранж, з якою вони разом навчалися в Гогвартсі. Їх об'єднала любов до фантастичних звірів, але коли стався інцидент за участю Лети і її звіра, що загрожував життю іншого студента, Ньют взяв всю провину за себе і був виключений зі школи.

В кінці літа Кравіц, у якої в перших «Фантастичних звірях» було лише невелике камео у вигляді фотографії, поділилася знімком, зробленим на знімальному майданчику сіквела, де вона та її колега Тернер, який грає старшого брата головного героя Тесея Скамандера, одягнені в футболки з логотипом благодійної організації Дж.К. Роулінг Lumos.

В підписі до фото актриса закликає взяти участь у благодійності, щоб отримати шанс потрапити на зйомки фільму:

Приходьте тусити на знімальний майданчик! Допоможіть #Lumos, щоб отримати такий шанс. Я пишаюся тим, що підтримую їх, носячи футболку «Be The Light» («Будь світлом») і розповідаю про цю дивовижну справу — безумство, що 8 мільйонів дітей по всьому світу живуть у дитячих будинках, коли у 80% з них є живий один з батьків. Ваші пожертви підтримають важливу роботу проекту Lumos, яка полягає в тому, щоб допомогти цим дітям здобути право на життя в родині.

Дізнатися про роботу Lumos більше можна на офіційному сайті організації.

Сіквел «Фантастичних звірів» обіцяє розповісти докладніше про героїню Кравіц та їх відносини з Ньютом. Більш того, планується, що вона з'явиться не в одному фільмі майбутньої пенталогії, а в декількох.

Говорячи про свою роль в цьому чарівному всесвіті Collider на початку цього року, актриса зазначила:

Відносини між Летою і Ньютом Скамандером є складними, тому думаю, що [у моєї героїні] буде багато часу, щоб рости і розвиватися, що буде цікаво.

Зйомками сіквела зайнятий режисер Девід Йейтс, який зняв першу частину і рівно половину Поттеріани.

Побачити Кравіц в «Фантастичних звірях 2» буде можливо з 15 листопада 2018 року.

1067 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: