Капітан Марвел з'явиться в «Месниках 4»

20 вересня 2017,  18:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Брі Ларсон приєдналася до супергеройского екшена «Месники 4».

Офіційно підтверджено, що події четвертих «Месників» не обійдуться без участі Керол Денверс, відомої як Капітан Марвел.

Ім'я Ларсон, яка її втілює, з'явилося на сторінці «Месників 4» на IMDb, але зникло зі списку каста «Месників: Війна нескінченності», де вона спочатку повинна була дебютувати на великому екрані.

Актриса вже прибула до Атланти на зйомки масштабного екшену від Marvel у компанії Кріса Еванса, повідомляє Flickering Myth. З нетерпінням чекаємо на перші фото з нею в супергеройському костюмі.

Каст «Месників 4» поступово поповнюється, так що стежте за нашими новинами, щоб залишатися в курсі того, хто з улюблених супергероїв повернеться у цьому оповитому таємницею фільмі, зйомками якого займаються брати Руссо, що паралельно працюють над «Месниками: Війна нескінченності».

Нещодавно Ларсон можна було побачити в кіно в пригодницько-фентезійному екшені «Конг: Острів черепа» і бойовику «Перестрілка». В майбутньому вона зіграє у фільмах «Скляний замок», «Unicorn Store» і «Східна казка».

В українські кінотеатри «Месники 4» прибудуть 3 травня 2019 року. Перш Капітан Марвел буде представлена в своєму сольнику, чия прем'єра відбудеться 7 березня 2019 року.

2713 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: