Драма «На межі» відкриє «Нове німецьке кіно»

6 жовтня 2017,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У день відкриття кінофестивалю «Нове німецьке кіно» покажуть німецько-французьку драму «На межі», яку зняв Фатіх Акін.

«Нове німецьке кіно» є одним з найстаріших кінофестивалів в Україні, що представляють кінематограф своєї країни, і в 2017 році буде проходити в 23-й раз.

Традиційно в рамках фестивалю українські глядачі зможуть побачити новинки німецького кінематографа останніх років різних жанрів.

Відкриє «Нове німецьке кіно» драматична картина «На межі», яка розповість непросту історію жінки Каті. Її життя опиниться у руїнах, коли в результаті вибуху гинуть її чоловік і син. І після періоду скорботи та пошуку справедливості вона вирішує, що настав час помсти.

Головну роль у фільмі виконує Дайан Крюгер, яка отримала за свою гру в «На межі» Премію за кращу жіночу роль на 70-му Каннському кінофестивалі, що відбувся в травні.

Акін, який виступив режисером і сценаристом кінокартини, є одним з провідних німецьких кінематографістів сучасності. Інші його відомі фільми: «Головою об стіну» і «Душевна кухня».

«Нове німецьке кіно» стартує в Києві 12 жовтня і триватиме до 18 жовтня.

Також фестиваль пройде в Чернівцях (19-24 жовтня), Львові (26-31 жовтня), Дніпрі (10-14 листопада), Харкові (16-20 листопада) та Одесі (16-20 листопада).

У широкий український прокат «На межі» вийде 15 лютого 2018 року.

1540 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: