Спін-офф «Форсажу» з Двейном Джонсоном вийде в 2019 році

13 жовтня 2017,  17:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон повідомив, що його спін-офф франшизи «Форсаж» прибуде в кіно влітку 2019 року.

Кілька днів тому Скеля поділився в Instagram невеликим тизером з Хоббсом і Декардом Шоу (Джейсон Стейтем) з «Форсажу 8», розповівши в підписі, що його компанія Seven Bucks Productions разом зі сценаристом франшизи «Форсаж» Крісом Морганом і продюсерами Хірамом Гарсією і Нілом Моріцем готується до виробництва спін-оффу:

Радий розширити і будувати далі всесвіт «Форсажу» крутим, захоплюючим способом з нашою компанією @sevenbucksprod, сценаристом/продюсером Крісом Морганом, продюсером Хірамом Гарсією та головним продюсером і моїм великим близнюком Нілом Моріцем. Дякую, Universal Studios, за те, що були величезними партнерами, які бачать велику картинку, і за те, що кілька років тому прийшли до нас з ідеєю спін-оффу. Велике дякую моєму братові Джейсону Стейтему за довіру і бажання створити і показати щось свіже і круте шанувальникам.

Актор і продюсер обіцяє, що в його спін-оффі будуть представлені нові цікаві персонажі:

Я дуже поважаю цю франшизу, мені подобалося проливати піт і кров всі ці роки, і я хочу створити більше можливостей не тільки для колег по «Форсажу», але і для інших дивовижних акторів, які хочуть стати частиною чогось нового і крутого. Я хочу використовувати платформу спін-оффу, щоб створити нових персонажів, яких полюблять шанувальники, щоб веселитися з ними в різних фільмах і на різних платформах. Фільм, телебачення, онлайн, віртуальна реальність і т. д., чим більше можливостей ми створимо, тим краще для шанувальників.

В кінці Скеля додав, відповідаючи на різку критику Тайріз Гібсона про те, що його спін-офф затримує виробництво «Форсаж 9»:

Давайте ПОВЕСЕЛИМОСЯ і, цитуючи боса Хоббса, якщо тобі це не подобається, ми раді надерти твою дупу, як барабан черокі.

У світовий прокат спін-офф про Хоббса і Декарда вийде на екрани 26 липня 2019 року.

2583 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: