Як фільм «Джуманджі: Поклик джунглів» буде пов'язаний з оригіналом Робіна Вільямса?

14 жовтня 2017,  17:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карен Гіллан розповіла, яким чином «Джуманджі: Поклик джунглів» буде об'єднаний з історією оригінального «Джуманджі».

«Джуманджі: Поклик джунглів» вийде 22 роки потому післся оригіналу, де головну роль зіграв Робін Вільямс. І раніше Двейн Джонсон вже говорив про те, що збирається вшанувати у продовженні пам'ять цього видатного актора і згадати його персонажа Алана Перріша:

Важливою річчю є те, що я хочу бути чесним, і згадати Робіна Вільямса. Любов і повага, які я відчуваю до цієї людини, безмежні. Я даю вам слово, що ми вшануємо його ім'я, і персонаж Алан Перріш буде назавжди увічнений у світі «Джуманджі» найревністнішим і крутішим способом. У мене є ідея, як це зробити, і думаю, його сім'я буде пишатися.

Тепер в інтерв'ю для Collider про зв'язок між сіквелом і оригіналом повідала Гіллан, що виконує у фільмі головну жіночу роль:

Мені завжди було цікаво, де пропадав персонаж Робіна Вільямса весь цей час в першому фільмі. В основному це було залишено для уяви глядачів. І тут вступає цей фільм, ми отримуємо можливість побачити [світ], в який він потрапив, дізнатися, як [світ] виглядав, це і буде найбільшою відмінністю [оригіналу і нашої картини].

Так що при перегляді «Джуманджі: Поклик джунглів» варто бути уважними, щоб знайти відсилання до героя Вільямса, який 26 років жив і воював у світі цієї небезпечної гри.

А ось локалізований тизер-постер кінокартини Джейка Кездана з застарілою датою виходу. Свіжу дату ви знайдете нижче.

Разом з Джонсоном і Гіллан у фільмі зіграють Кевін Харт, Джек Блек і Нік Джонас.

В українські кінотеатри «Джуманджі: Поклик джунглів» прибуде на тиждень раніше, ніж планувалося, 21 грудня.

4465 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: