«Дедпул 2» завершив свої зйомки

22 жовтня 2017,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс оголосив про завершення знімального процесу свого антигеройского сиквела «Дедпул 2».

На честь закінчення зйомок продовження хітового «Дедпула» виконавець ролі балакучого найманця Вейда Вілсона поділився минулої неділі, 15 жовтня, у своєму Instagram новими закулісними фото і розповів, як сильно йому сподобалося працювати з режисером Девідом Літчем:

Це завершення зйомок фільму «ДЕДПУЛ 2: ПІСНЯ ПОЛУМ'Я І ЛЬОДУ»! Спасибі тобі, наш улюблений капітан, містер @davidmleitch... слова занадто недотепні, щоб повністю визнати твоє гігантське серце і талант.

А також Рейнольдс пообіцяв, що в «Дедпулі 2» буде заховано купу «сюрпризів»:

Люблю моє рідне місто Ванкувер і нашу непристойно обдаровану команду. Починаючи від наших помічників виробництва, які першими приходять і останніми покидають знімальний майданчик, до наших творців декорацій і реквізиту, які приправили цей фільм «крашанками» практично в кожній сцені... Спасибі вам. Я вже сумую за зйомками. Тому я вирішив продовжити їх у своєму спідньому в добре обладнаній вітальні Джоша Броліна. #МаксимумЗусиль

Джош Бролін втілює в сіквелі мутанта Кабеля, який відмінно вміє поводитися з будь-якою зброєю, а також одне з його очей є техноорганічним, а одна рука — біонічною.

У коміксах вони з Дедпулом були напарниками, і те, як актори підколюють одне одного з тих пір, як стало відомо, що Бролін стане Кабелем, обіцяє, що у їх персонажів будуть дуже веселі стосунки.

Компанію Рейнольдсу і Броліну складуть Морена Баккарін, Бріанна Хілдебранд, ТіДжей Міллер, Зазі Бітц, Едді Марсан, Джек Кесі, Леслі Уггемс, Стефан Капічич, Каран Соні, Джуліан Деннісон і Сіорі Куцуна.

Більше веселих закулісних фото зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.

В українські кінотеатри «Дедпул 2» прибуде 31 травня 2018 року.

2037 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: