Райан Рейнольдс прокоментував новий кінообраз Блейк Лайвлі

8 листопада 2017,  01:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс не упустив нагоди пожартувати над своєю дружиною Блейк Лайвлі, коли вона з'явилася в негламурному образі на зйомках нового фільму.

Лайвлі вирушила до Великої Британії, щоб знятися в детективному трилері режисера Ріда Морано «The Rhythm Section». У ньому актриса втілює жінку, що хоче помститися тим, хто винен в авіакатастрофі, у якій загинула її сім'я.

Як тільки в інтернет потрапили перші фотографії з Лайвлі в новому образі, на яких актриса постає в мішкуватому і неохайного одягу і з коротко підстриженим волоссям, що стирчало з-під криво насунутій на голову шапці, її чоловік тут же поділився одним з цих знімків в Instagram зі своїми 15,1 млн читачів.

Для підпису актор вибрав популярний хештег:

#безфільтру

Компанію Лайвлі в «The Rhythm Section», чиї зйомки проходять у Дубліні, складе Джуд Лоу.

Не так давно Рейнольдс потролив свою половинку на честь виходу її фільму «Бачу лише тебе», поділившись спільною фотографією з нею і режисером Марком Форстером:

«БАЧУ ЛИШЕ ТЕБЕ» виходить сьогодні!!! Я був такий радий побувати на попередньому показі цього ЧУДОВОГО фільму Марка Форстера! Також я одружився онлайн, тому було приємно нарешті познайомитися з нею в реальному житті. #Бачулишетебе

Так, з таким гостряком Лайвлі точно не нудно жити і ростити двох дітей.

Реліз «The Rhythm Section» очікується у 2019 році.

2613 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: