Кріс Еванс і його пес помічені на зйомках «Месників 4»

8 листопада 2017,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс взяв з собою на зйомки очікуваного супергеройського фільму «Месники 4» свого милого пса.

У середині жовтня 36-річний актор і його улюбленець Доджер були сфотографовані на знімальному майданчику «Месників 4», в яких Еванс знову втілить Стіва Роджерса, відомого як Капітан Америка.

На знімках, якими поділився сайт Just Jared, Еванс виглядає начисто поголеним, а очевидці стверджують, що він знову пофарбував волосся в світлий колір, так що Кеп, яким ми його знали раніше, дійсно повернувся.

Після подій фільму «Перший месник: Протистояння», де Кеп здорово посварився з Тоні Старком (Роберт Дауні мол.) і кинув свій щит, підкресливши, що він більше не той герой, яким його всі вважають, у Стіва настала темна смуга, і в блокбастері «Месники: Війна нескінченності» він навіть відростить собі брутальну бороду, як показав концепт-арт, представлений на конвенції SDCC.

Але бородатий період у нього швидко пройде, і в «Месниках 4», судячи з даних фото з майданчика, герой Еванса, розібравшись зі своїми внутрішніми демонами, знову стане звичним поголеним Кепом.

Що стосується милого пса Доджера, який на знімках задоволено біжить поруч з актором, їх пов'язують дуже зворушливі стосунки, радісними моментами яких Еванс періодично ділиться в Твіттері.

На початку вересня актор опублікував зворушливе відео, яке показує його возз'єднання зі своїм улюбленцем через 10 тижнів розлуки (див. нижче), а кілька годин тому поділився ще одним цікавим відео, де його пес співає разом з музичним іграшковим левом.

Еванс спершу повернеться у «Месниках: Війна нескінченності», які вийдуть на великий екран 3 травня 2018 року, а після ми побачимо його в «Месниках 4», чия прем'єра відбудеться через рік, 2 травня 2019.

3158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: