Перший погляд на костюм 13 Лікаря у втіленні Джоді Віттакер

9 листопада 2017,  18:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джоді Віттакер позує на тлі ТАРДІС на новій промо-фотографії 11 сезону «Доктора Хто».

Настав час 13 Доктора, і ним буде жінка, як стало відомо в липні.

Нове промо показує костюм Віттакер, який складається з укорочених широких штанів синього кольору, підтримуваних жовтими підтяжками, светра зі стрічками в тон до подтяжок і довгого світло-сірого пальто.

Образ її Володарки часу завершують коричневі черевики, синьо-зелені смугасті шкарпетки і кілька сережок на лівому вусі — знизу і зверху. Так що вона стане першим Доктором з пірсингом.

Уважні шанувальники серіалу одразу помітили, що пальто є відсиланням до 10 Доктора (Девід Теннант), а також до 3 (Джон Пертуйі) і 4 Лікарям (Том Бейкер) з класичного «Доктора Хто»; підтяжки згадують 11 Доктора (Метт Сміт); смужки на светрі стали триб'ютом до яскравого шарфа 4 Доктора і яскравому вбранню 6 (Колін Бейкер); а черевики дуже нагадують черевики 11.

Раніше 13 Доктор з'явилася в темній кофті з капюшоном, іншому сірому пальто (мабуть, у неї є особлива любов до цього предмету гардероба) та темно-сірих штанях, як показує знімок праворуч.

Поділившись першим поглядом на костюм героїні, компанія BBC повідомила, що Выттакер, яка прийшла на заміну Пітеру Капальді, вже почала свої зйомки в нових серіях «Доктора Хто».

35-річна актриса родом із Західного Йоркшира, Англія, і найбільш відома завдяки ролі Бет Латімер в серіалі «Бродчерч», де зіграла разом з Теннантом.

Також її фільмографія включає в себе кінокартини «Чужі на районі», «Один день», «Однокласниці» і «Чорне море».

Віттакер дебютує в «Докторі Хто» у різдвяному спецвипуску, який традиційно вийде 25 грудня. А поки дивимося перший тизер з Лікарем.

4574 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: