Том Круз і Генрі Кавілл за лаштунками «Місія: нездійсненна 6»

16 листопада 2017,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл обіймається з Томом Крузом і зависає над кручею на нових закулісних фото екшену «Місія: нездійсненна 6».

Весь час зйомок фільму «Місія: нездійсненна 6» режисер Крістофер Маккуоррі невпинно ділиться в Instagram цікавими закулісними фотографіями, і одна з них показує його в компанії зірки франшизи Круза і новачка в цій історії Кавілла.

Обидва актори одягнені в комбінезони, а за їх плечима знаходяться парашутні рюкзаки, які дають зрозуміти, що хлопці щойно приземлилися на землю.

Цей знімок був зроблений в квітні під час зйомок в Парижі — на його задньому плані красується освітлена Ейфелева вежа.

Після Франції знімальна група «Місія: нездійсненна 6» вирушила в Нову Зеландію, а зараз вони знімають в Норвегії, звідки свіжою фотографією минулого тижня поділився Кавілл:

Не враховуючи моїх модних прищіпок до сосок, це було не так і погано. Виявляється, що за мною знаходиться обрив висотою 1980 футів (603,5 метра). Я кажу «виявляється», оскільки мій адреналін був абсолютно не поінформований про це весь цей час! А якщо серйозно, то я дуже ціную всі неймовірні місця, куди відправив мене цей фільм, і всі дикі і дивні речі, які він попросив мене зробити.

В кінці посту актор додав хештег #MoustacheImpossible (#ВусаНездійсненні), знову подколов вуса, які носить його персонаж.

А ось ще одне спільне фото Круза і Кавілла, які разом з Алеком Болдуїном і Анжелою Бассетт позують на тлі турбін літака, яке також опублікував Маккуоррі.

І чарівна Ребекка Фергюсон в об'єктиві режисера, яка повернеться на екрани в образі Ільзи Фауст.

Світова прем'єра «Місія: нездійсненна 6» відбудеться 26 липня 2018 року.

4717 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: