Розкрито синопсис фільму «Дедпул 2»

17 листопада 2017,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чого чекати від сіквела хітового антигеройского екшену «Дедпул 2»? Читаємо в його офіційному синопсисі.

Розширений синопсис «Дедпула 2» від студії 20th Century Fox:

Виживши після майже фатальної атаки великої рогатої худоби, понівечений шеф-кухар їдальні Вейд Вілсон з усіх сил намагається втілити свою мрію стати найгарячішим барменом Майберрі, а також навчитися справлятися з втраченим почуттям смаку. Прагнучи відновити свою спрагу до життя, а також свій конденсатор потоку, Вейд повинен битися з ніндзя, якудзою і зграєю сексуально агресивних собак, поки він подорожує світом, щоб дізнатися про важливість сім'ї, дружби і смаку, прагнучи знайти нову пристрасть до пригод і заробити бажаний титул Кращого коханця світу на кавовій чашці.

Загалом, опис цього антигеройского екшену є пародією на більшість надихаючих голлівудських фільмів, які безсумнівно завершуються хепі-ендом. Також в ньому ховається відсилання до трилогії «Назад у майбутнє», адже саме конденсатор потоку дозволяв машині DeLorean подорожувати в часі. Більш того, він тут згадується не випадково, а натякає на дебют мутанта Кабеля у втіленні Джоша Броліна, якого виконавець головної ролі Райан Рейнольдс називає «сердитим і важко озброєним дядьком з майбутнього».

Разом з ними в «Дедпулі 2» з'являться Морена Баккарін (Ванесса), Бріанна Хілдебранд (Надзвукова боєголовка), Зазі Бітц (Доміно), ТіДжей Міллер (Тхір), Стефан Капічич (Колос), Леслі Уггемс (Сліпа Ел) і Каран Соні (Допіндер).

Свіжий тизер, що показує перші кадри фільму, дивимося нижче.

В українських кінотеатрах «Дедпул 2» буде бешкетувати з 31 травня 2018 року.

1298 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: