Джеймс Франко стане одним з Людей Ікс

18 листопада 2017,  23:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Джеймс Франко втілить на великому екрані мутанта Множника.

Франко перевтілиться в Множника у своєму сольному фільмі, над розробкою якого працює студія 20th Century Fox, повідомляє Deadline.

Кінокартина стане частиною франшизи «Люди Ікс», і сценарій до неї пише сценарист «Диво-жінки» Аллан Хейнберг.

Франко також збирається продюсувати цей проект разом з Саймоном КінбергомШерлок Холмс», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»).

У коміксах Marvel Джеймс Артур «Джеймі» Медрокс, також відомий як Множник, володіє вмінням створювати і контролювати своїх клонів. Свої здібності він отримав внаслідок того, що його батьки, коли працювали в науково-дослідному центрі, зазнали впливу радіації, і Джеймс народився мутантом. Ставши дорослим, він у різний час був членом організації Щ.И.Т. і учасником Людей Ікс.

У фільмі «Люди Ікс: Остання битва» Множника втілив Ерік Дейн.

Зараз Франко зайнятий прес-туром своєї нової роботи «Горе-творець», де став режисером і виконавцем головної ролі. Цього року його можна було побачити на великому екрані у фільмах «Чому він?», «Чужий: Заповіт» і «Сховище». Також актор грає двох героїв-близнюків у новому серіалі «Двійка».

У 2018 році відбудуться прем'єри трьох фільмів франшизи «Люди Ікс»: «Дедпул 2», «Люди Ікс: Нові мутанти» і «Люди Ікс: Темний фенікс».

У сольника «Множник» поки немає дати виходу.

1731 

1 коментар

BLADE

19 листопада 2017, 13:49

Слишком много Джеймса Франко.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: