Дженніфер Лоуренс і Даррен Аронофскі розійшлися

25 листопада 2017,  19:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лоуренс і Даррен Аронофскі, які нещодавно разом просували свій фільм «Мати!», більше не пара.

27-річна актриса і 48-річний режисер розійшлися, підтвердило сайту Just Jared джерело, близьке до пари.

Лоуренс і Аронофскі розірвали свої відносини в жовтні, але цей розрив був дружнім. Вони «залишилися друзями», пише Entertainment Tonight.

Актриса і кінематографіст закохалися на зйомках скандального фільму Аронофскі «Мати!», де Лоуренс виконала головну роль. Вони зустрічалися рік.

Вперше у світ в якості пари Лоуренс і Аронофскі вийшли у вересні на прем'єрі «Мати!» у Нью-Йорку, де вони посміхалися і позували перед фотокамерами.

В інтерв'ю для подкасту The Hollywood Reporter, опублікованого в понеділок, актриса розповіла, як почалися їхні відносини:

Мені він подобався, коли представляв сюжет фільму, і це було ще за рік до початку репетицій, але він був професіоналом, що все для мене ускладнило. Спершу ми стали друзями. Він знав, що я відчуваю. Він ніколи не говорив мені, що він відчуває. Я припустила. Ми стали друзями, а після дружба переросла в партнерство для фільму, як тільки ми почали працювати. А коли фільм був завершений, я сказала: «Гаразд! Тепер ти мій хлопець».

Два тижні тому Лоуренс і Аронофскі відвідали церемонію Governors Awards. Джерело каже, що, незважаючи на розставання, вони сиділи разом і були доброзичливі один з одним, і що між ними не було незручності.

1608 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: