Принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про свої заручини

27 листопада 2017,  19:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Принц Гаррі офіційно заручений з актрисою Меган Маркл.

У понеділок, 27 листопада, принц Гаррі в обнімку з Меган позували перед фотографами поруч з Кенсінгтонським палацом у Лондоні після оприлюднення новини про свої заручини.

Офіційне оголошення, зроблене від імені батька принца Гаррі, принца Чарльза, свідчить:

Його Королівська Високість Принц Вельський радий оголосити про заручини принца Гаррі з міс Меган Маркл.

На офіційній сторінці принца Вільяма, герцогині Кейт і принца Гаррі в Twitter також повідомляється, що пара побралася в Лондоні раніше цього місяця і що перед пропозицією Гаррі просив і отримав благословення батьків Меган.

Деталі про те, як 33-річний член британської королівської сім'ї робив пропозицію 36-річній зірці серіалу «Форс-мажори», не розголошуються, але пара сказала пресі, що пропозиція була дуже романтичною.

Весілля планується на весну 2018 року. Подробиці про подію будуть розкриті пізніше.

На фотографіях під час оголошення заручин принц Гаррі і Меган виглядали дуже щасливими; вони обіймалися і посміхалися, а актриса продемонструвала своє блискуче кільце, чий дизайн наречений розробив особисто.

Обручка Меган складається з трьох діамантів: центральний з них був привезений з Ботсвани, куди пара літала цього літа, а по його краях розташовані два камені з колекції матері принца Гаррі, принцеси Діани.

Принц Гаррі вибрав для їх оформлення золоту основу, куди діаманти додала компанія Cleave and Company, яка є придворним ювеліром королеви Єлизавети II, повідомляє E! News.

Принц Гаррі і Меган познайомилися в липні 2016 року.

Бажаємо нареченому і нареченій величезного щастя!

1600 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: