Кріс Претт згадав часи серіалу «Парки та зони відпочинку»

28 листопада 2017,  19:38 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На новому селфі Кріс Претт на мить перевтілився у свого героя з серіалу «Парки та зони відпочинку».

Вчора 38-річний актор опублікував у своєму Instagram чорно-біле селфі з чашкою ФБР, згадуючи своє альтер его з серіалу «Парки та зони відпочинку», спецагента Берта Макліна, яким інколи прикидався його герой Енді Двайер:

Просто дивлюся в далину, попиваючи каву з моєї КЛЯТОЇ КРУЖКИ ФБР. #бертмаклин

На фото йому не вистачає тільки темних сонцезахисних окулярів.

«Парки та зони відпочинку» завершилися в 2015 році, після чого Претт встиг "засвітитися" вже в двох великих франшизах — «Вартові Галактики» і «Світ Юрського періоду» — і стати всесвітньо відомим актором.

В той же день він поділився фотографією овець на фермі з підписом:

Це був успіх!!! Потім я видалив фото. Потім я відчув себе погано. Оскільки ці овечки прекрасні. Тому я знову ділюся ним для вашої радості.

Повідомивши про те, що вони з дружиною Анною Феріс вирішили розлучитися, актор залишив на час Instagram, але нещодавно повернувся в світ соцмереж і змінив опис профілю з «пішов на риболовлю» на «життя знаходить спосіб», натякаючи на очікуваний блокбастер «Світ Юрського періоду 2», тому сподіваємося, що тепер він буде робити більше кумедних постів.

Також у Претта новий аватар, яким став логотип все того ж «Світу Юрського періоду 2», чия прем'єра відбудеться 7 червня 2018 року.

3629 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: