Перший погляд на новий костюм Людини-павука у фільмі «Месники: Війна нескінченності»

30 листопада 2017,  02:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людина-павук одягатиметься в новий високотехнологічний костюм від Тоні Старка в супергеройському екшені «Месники: Війна нескінченності».

В кінці фільму «Людина-павук: Повернення додому», який вийшов на екрани в липні, Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) запропонував Пітеру Паркеру (Том Голланд) стати повноцінним членом команди Месники, показавши йому новий супергеройський костюм, який він особисто розробив для найюнішого супергероя.

Але тоді Пітер вирішив, що це перевірка, і, на подив Старка, ввічливо відмовився і повернувся до свого звичайного життя з тіткою Мей (Маріса Томей) в Квінс, залишивши свого ментора розбиратися з повним конференц-залом журналістів, які чекали на гаряче оголошення. Коли хлопець опинився в своїй квартирі, то виявив на ліжку подарунок – Старк все-таки залишив йому костюм з дружнім інтерфейсом на ім'я Карен (Дженніфер Коннеллі/Регіна Тодоренко), в якому Пітер вже пережив кілька пригод.

Тим не менш, як показує перший трейлер «Месники: Війна нескінченності», який ви можете побачити нижче, з прибуттям на Землю могутнього суперзлодія Таноса (Джош Бролін), Людина-павук змінює свою думку і одягає останнє слово супергеройської техніки від Stark Industries.

У нового костюма, напевно, є безліч різних функцій, але трейлер поки розкрив лише те, що очі в масці Людини-павука будуть яскраво світитися, а сам костюм — красиво переливатися в сонячних променях.

Щоб вистояти у двобої з Таносом, який в трейлері жбурляє юного супергероя, ніби він дійсно всього лише маленький павучок, знадобиться щось крутіше. Наприклад, щоб з очей, що світяться, він міг стріляти лазерами.

Побачити новий костюм Людини-павука в дії у фільмі «Месники: Війна нескінченності» буде можливо з 3 травня 2018 року.

9187 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: