Український мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» отримав офіційний постер

30 листопада 2017,  15:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Українська студія Animagrad поділилася новим офіційним постером мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», чия прем'єра відбудеться 7 березня 2018 року.

Постер знайомить глядача з головними героями історії: норовливою й чарівною княжною Мілою; мандрівним актором Русланом, її коханим; Нестором, другом Руслана; Київським князем Володимиром, батьком Міли; забавним хом'яком Вінницьким, а також головним антагоністом картини — чаклуном Чорномором.

Також постер «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» розкриває, що події казки не обійдуться без дракона.

Вже зовсім скоро стане відомо, хто з зірок українського шоу-бізнесу візьме участь в озвученні анімаційного фільму і чиїми голосами говоритимуть та навіть співатимуть його головні герої.

На початку грудня відбудеться офіційна прем'єра першого трейлера мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», який можна буде переглянути на нашому сайті. Тизер ви можете побачити нижче.

Офіційний синопсис мультфільму:

Ця дивовижна історія відбулась у чарівному місті Києві — за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина — донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов — сильніша за магію.

2909 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: