Патрік Несс возз'єднався з кастом серіалу «Клас»

30 листопада 2017,  23:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори науково-фантастичного серіалу «Клас» зустрілися в ресторані з його творцем Патріком Нессом.

У вересні в інтерв'ю для британського журналу Radio Times Деміен Кевена з каналу BBC Three підтвердив, що було прийнято рішення закрити серіал «Клас» після першого сезону.

Незважаючи на закриття серіалу, його актори залишилися хорошими друзями, і вчора, як показує свіже фото від Несса, вони возз'єдналися під час ланчу:

ЛАНЧ-ВОЗЗ'ЄДНАННЯ КЛАСУ. Люблю цих людей. Цього повинно було бути більше... @katherinekel @shannonigans_murray @ifadyelsayed @sophie.hopkins @greg.austin @vivianoparah

Разом з творцем «Класу» за одним столом зібралися Грег Остін (Чарлі Сміт), Софі Хопкінс (Ейпріл Маклін), Фейді Ельсайед (Рем Сінгх), Вівіан Опара (Таня Одеола), Кетрін Келлі (міс Андреа Квілл) і Шеннон Мюррей (Джекі Маклін).

Після Хопкінс запостила в Instagram знімок з веселим Ельсайедом і серйозною Опарою, згадавши про свої спільні фантастичні пригоди:

Коли ми разом, у нас є магічні сили. Фото вкрадено у @ifadyelsayed

А Мюррей поділилася сімейним селфі з Хопкінс, разом з якою вони в «Класі» грали маму і доньку:

Сімейне возз'єднання. @sophie.hopkins #Class

Спін-офф «Доктора Хто» розповідав про пригоди учнів школи «Коал Хілл», які у відсутність Доктора билися з вороже налаштованими інопланетянами і захищали від них наш світ.

1292 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: