Детальний погляд на чарівні палички Дамблдора і Ґріндельвальда в «Фантастичних звірах 2»

1 грудня 2017,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова промо-фотографія фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» представляє детальний погляд на чарівні палички двох легендарних чарівників.

У продовженні фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати», спін-оффу Поттеріани, повернеться легендарний артефакт — Бузинна паличка, яка відома тим, що є одним з трьох Дарів Смерті. Але на цей раз, як показує перша промо-фотографія каста, її власником буде не Альбус Дамблдор, а темний чарівник Геллерт Ґріндельвальд.

В той час, а точніше в 1927 році, у майбутнього директора Ґогвортса на озброєнні була чорна паличка, яку ви можете розглянути нижче на новому фото.

Дамблдор, чиє ім'я згадувалося в перших «Фантастичних звірях», у другому фільмі попросить допомоги у свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн). Коли Ньюта виключали з Ґогвортса, Дамблдор був єдиним, хто став на його захист. І в передмові до своєї книги-довідника «Фантастичні звірі і де їх шукати» магозоолог каже, що Дамблдор був «для мене більше, ніж просто вчителем».

Згідно з історії чарівного світу Дж.К. Роулінг, Дамблдор переміг Ґріндельвальда в дуелі і став володарем Бузинної палички в 1945 році. Враховуючи, що студія Warner Bros. збирається зняти всього 5 фільмів «Фантастичні звірі», то їх битва цілком може стати завершенням франшизи і чекати її доведеться досить довго.

Якщо ви раптом не впізнали їх в гримі, то цих чарівників втілюють Джуд Лоу, який тут обзавівся бородою, і Джонні Депп, якого для такої лиходійської ролі зробили блондином.

В український прокат «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» вийдуть 15 листопада 2018 року.

2759 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: