У Запоріжжі відбудеться міжнародний кінофестиваль короткого метру ZIFF

1 грудня 2017,  11:03 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Запорізький міжнародний кінофестиваль «ZIFF», що відбудеться 1-3 грудня 2017, запрошує гостей зі всієї України! Вхід безкоштовний!

Короткий метр диктує зовсім особливий підхід до роботи з матеріалом і розкриттям теми. Режисер повинен зуміти зробити час своїм напарником, щоб разом з ним створити напружену та цікаву історію.

Саме таку програму підготували організатори: цього року фестиваль продемонструє кращі ігрові, документальні та анімаційні короткометражні фільми.

На фестиваль було подано 1899 короткометражних фільмів з 107 країн. У конкурсну програму увійшло 33 фільми із України, Індії, США, Нідерландів, Іспанії, Франції, Швейцарії, Ірану, Тайваню, Чехії, Ізраїлю, Болгарії, Бельгії, Росії, Польщі, Фінляндії, Німеччини, Словенії, Великобританії, Ірландії та Туреччини.

Головні нагороди фестивалю: ексклюзивні статуетки фестивалю, 4K екшн-камери та професійний графічний планшет.

Позаконкурсна програма порадує глядачів кращими фільмами від партнерів фестивалю — Національного кіноцентру ім. О.Довженко, фестивалю соціальної реклами «Molodiya», фестивалю кіно про медіа «Кіномедіа», міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко», фестивалю «КіТИ», фестивалю документального кіно «Lampa.doc», а також кращими анімаційними фільмами за версією найпрестижнішої кінопремії Oscar Shorts 2017 Animation.

Окремим блоком позаконкурсної програми стануть українські короткометражні фільми.

У контексті фестивалю відбудуться майстер-класи зі сценарної майстерності (Ольга Анненко, Київ), публічного захисту ідеї фільму, пітчингу (Олександр Онуфрієв, Київ), пострпродакшн (Володимир Власенко, Запоріжжя), а також від журі фестивалю — з акторської майстерності, продюсування кіно, режисури художного фільма та режисури анімації, дистрибуції кіно та ін.

До складу журі увійшли відомі діячі кіно України:

Місія фестивалю — дати можливість кінематографістам з усього світу показати свої роботи, залучити до короткометражного кіно нового інтелігентного і креативного глядача, популяризувати цей напрямок серед людей різного віку, незалежно від інтересів і поглядів.

Участь у всіх показах та майстер-класах безкоштовна, за реєстрацією.

Програма фестивалю ZIFF.

1118 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: