Регіна Тодоренко попрощалася з передачею «Орел і решка»

1 грудня 2017,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Регіна Тодоренко вирішила покинути популярну телепередачу про подорожі «Орел і решка», де була ведучою протягом 4 років.

У четвер мандрівниця поділилася з 3,2 млн підвисників у своєму Instagram фотографією себе на тлі різнобарвної карти світу, поряд з якою урочисто повідомила:

Мої подорожі в «Орел і решка» закінчилися.

Облетів весь світ, то живучи всі вихідні на 100$, ночуючи в наметі і економлячи на всьому, то заселяючись в дорогий готель з золотою карткою, Тодоренко розповідає, як її змінили подорожі:

Подорожі були для мене своєрідним викликом: чи зможу я осилити таку кількість країн, чи підкориться мені наступна країна, які страхи мені належить подолати в собі і на що я здатна? Кожен раз, коли закінчувалися зйомки нового сезону, і я поверталася додому, я думала про те, що, можливо, пора зупинитися, що я, можливо, займаю чиєсь місце і мені пора розвиватися далі. Але кожного разу, переглядаючи невидані відео, на моїх очах наверталися сльози, і душа рвалася в нову подорож, в нову країну, все вперед і вперед, підкорювати Непал, перепливати Амазонку, будувати курінь в джунглях.

За ці роки, побувавши у багатьох країнах земної кулі, їй вдалося «пережити всі емоції»:

Я дуже вдячна творцям проекту за те, що одного разу дали мені можливість відвідати найвіддаленіші куточки планети і відчути всі емоції, які може відчути людина. Про ці подорожі, довжиною в 4 роки, я обов'язково буду розповідати своїм онукам і правнукам.

Тим не менш, у житті в роз'їздах є і свої мінуси, каже ведуча:

Майже всі ці 4 роки я не була вдома. Я не бачила, як дорослішає мій племінник, не бачила, як старіють мої батьки. Я пропустила стільки днів народжень родичів, близьких друзів, посиденьки з якими обмежувалися хвилинними зустрічами, більшість з яких проходило по телефону. Чим більше ставало подорожей, тим частіше мені стало не вистачати своєї сім'ї. Зараз я намагаюсь цінувати кожну хвилину, проведену з ними.

У Тодоренко вже є великі плани на майбутнє, в числі яких, наприклад, отримання премії «Оскар»:

Я дуже люблю свою справу і мені дуже сумно з ним розлучатися. Але у світі ще стільки всього нового, що хочеться спробувати! Я дуже хочу повчитися у американської кіноакадемії і одного разу отримати «Оскар», хочу створити власне телевізійне шоу, хочу вийти заміж, народити дітей і відправитися в подорож по світу, але вже в іншому форматі — разом зі своєю сім'єю.

В кінці ведуча подякувала своїх шанувальників, пообіцявши, що не залишає світ телебачення:

Спасибі вам, глядачі, за те, що всі ці 4 роки дивилися шоу «Орел і решка» з моєю участю, дивитеся і, я сподіваюся, будете дивитися. А я в свою чергу обіцяю так само радувати вас із ваших блакитних екранів.

Цього літа голос Тодоренко українські глядачі могли почути в супергеройському фільмі «Людина-павук: Повернення додому», де вона дублювала інтерфейс супергеройського костюма Пітера Паркера, який звуть Карен.

З нетерпінням чекаємо побачити її в новому цікавому проекті.

2507 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: