Перший кадр «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда»

7 грудня 2017,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Редмейн повертається в образі магозоолога Ньюта Скамандера на першому офіційному кадрі фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Журнал Entertainment Weekly презентував дебютний кадр сіквела «Фантастичних звірів», на якому головний герой опиняється в якомусь темному і страшному місці, схожому на стару каналізацію.

Що приведе туди Ньюта, залишається лише гадати, але поруч з ним можна помітити його знаменитий чемоданчик, в якому чарівник у першому фільмі ховав своїх фантастичних істот.

Події другої частини будуть розвиватися в тому ж таки 1927 році, через кілька місяців після того, як звірі Ньюта вирвалися на свободу в Нью-Йорку з цієї валізки, так що магозоолог ще не встиг змінити свій костюм.

Разом з кадром був опублікований новий закулісний знімок, де Редмейн мило розмовляє у перерві між зйомками з Джудом Лоу, який грає молодого Албуса Дамбдора.

Тут майбутній директор Гоґвортсу одягнений в зовсім інший одяг, ніж на першій промо-фотографії, де він кутався в довге синє пальто. Під пальто він одягає білу сорочку з сірими брюками і сірою жилеткою в колір, а також світло-коричневі туфлі. Його образ завершує стильний чорний капелюх.

У фільмі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Дамблдор попросить допомоги Ньюта, щоб зловити темного чарівника Ґеллерта Ґріндельвальда, якого грає Джонні Депп.

Компанію їм у сіквелі складуть Кетрін Вотерстон, Езра Міллер, Зої Кравіц, Елісон Судол, Ден Фоглер, Каллум Тернер і Клаудія Кім, яких разом ви можете побачити на дебютному промо-фото каста.

Українська прем'єра «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» відбудеться 15 листопада 2018 року.

1445 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: