Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан приєдналася до «Династії»

8 грудня 2017,  00:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився першим кадром із зіркою «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан в образі її нової героїні серіалу «Династія».

У «Династії», яка є рімейком однойменного серіалу 80-х, Шерідан зіграє Алексіс Керрінгтон, мати всіх порушників спокою, повідомляє TVLine.

Алексіс несподівано повернеться в світ свого колишнього чоловіка Блейка (Грант Шоу) і своїх дітей Феллон (Елізабет Гілліс) і Стівена (Джеймс Маккей), де стане випробуванням для нового шлюбу Блейка з Крістал (Наталі Келлі), бажаючи возз'єднатися зі своїми дітьми і відвоювати те, що належить їй. Так що з її приїздом в життя перелічених героїв додасться драми.

В оригінальному серіалі роль Алексіс виконувала Джоан Коллінз.

Згідно із сайтом IMDb, Шерідан дебютує в 13 серії 1 сезону «Династії», чия прем'єра відбудеться 7 лютого, і залишиться там мінімум до 18 серії.

Для актриси це буде повернення в серіальний світ, де останнього разу її можна було побачити в образі скандальної Іді Брітт в «Відчайдушних» з 2004 по 2009 рік. Після Шерідан знялася в декількох телефільмах і мелодрамі «За ознаками сумісності».

Остання серія «Династії» в цьому році вийде 13 грудня.

Переглянути «Відчайдушних домогосподарок» зараз можна на «Новому каналі», який показує кілька серій поспіль з вівторка по четвер об 11:40.

3841 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: