Нові кадри і промо-фотографії різдвяного спецвипуску «Доктор Хто»

8 грудня 2017,  17:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дванадцятий і Перший Доктори позують разом на промо-фотографії різдвяного спецвипуску фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Представляємо вашій увазі 7 промо-фотографій і 22 нових кадри у відмінній якості з фінальної серії «Доктора Хто», в якій ми попрощаємося з Доктором Пітера Капальді.

Свою фінальну пригоду Дванадцятий Доктор буде переживати в компанії Першого, разом з яким опиниться в пастці єдиного моменту сніжною зимою в центрі поля бою.

Першу інкарнацію легендарного мандрівника в часі зіграє Девід Бредлі, найбільш відомий завдяки ролі Аргуса Філча в «Гаррі Поттері». Він вперше приміряв костюм Першого Доктора, коли грав актора Вільяма Хартнелла в біографічному фільмі «Пригоди в просторі і часі». А також Бредлі раніше з'являвся в «Докторі Хто», втіливши Соломона в серії «Динозаври на кораблі», коли був Доктором Метт Сміт.

В образі супутниці Білл повернеться Перл Макі, яка покине серіал разом з Капальді.

Компанію їм складе Капітан у втіленні актора Марка Гейтісса, який неодноразово перевтілювався в різних героїв всесвіту «Доктора Хто» і є автором сценарію його 9 серій. Ще ви можете знати Гейтісса за серіалами «Шерлок» і «Гра престолів».

На заміну Капальді прийде Джоді Віттакер, яка стане першою жіночою інкарнацією легендарного героя.

Дивимося трейлер різдвяної серії, а також фрагмент, де Перший Доктор помилково заходить у ТАРДІС Дванадцятого.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею і розглянути його ближче.

Прем'єра різдвяного спецвипуску «Доктора Хто» відбудеться традиційно 25 грудня.

3902 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: