Новини про фільм (2019)

30 листопада 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Оселя зла» Мілла Йовович знову опиниться в постапокаліптичному світі у фентезійному екшені «Мисливець на монстрів».

Читати далі...
25 листопада 2019,  01:49 | Новини фільмів

Ейса Гонсалес мріє про славу, а потрапляє в секту в трейлері психологічної драми «Шосе для гравців», яку написала і зняла Александра МакГіннесс.

Фільм «Шосе для гравців» («She's Missing») розповідає про двох найкращих подруг Гайді (Люсі Фрай) та Джейн (Гонсалес), які живуть в пустельному окрузі. Одного разу Джейн зникає після родео, і Гайді відправляється на її пошуки через пустелю. Під час своєї подорожі вона зустрічає різних людей і знаходить Джейн у небезпечній секті, куди її заманив за допомогою наркотиків жорстокий хлопець Рен (Джош Гартнетт).

Влітку Гонсалес зіграла в хітовому бойовику «Форсаж: Гоббс та Шоу» з Двейном Джонсоном і Джейсоном Стейтемом, а зараз її можна побачити в кінотеатрах у фентезі «Таємниці райських пагорбів» з Еммою Робертс та Міллою Йовович.

8 серпня 2019,  19:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «П'ятий елемент» Мілла Йовович поділилася радісною і хвилюючою новиною про те, що вони з чоловіком Полом В. С. Андерсоном чекають на третю дитину.

Читати далі...
2 серпня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер фентезійної кінокартини «Таємниці райських схилів», в якому зірка «П'ятого елемента» й «Оселі зла» Мілла Йовович втілює директрису дивного пансіонату.

Фільм режисера Еліс Веддінгтон слідує за молодою дівчиною на ім'я Ума (Емма Робертс), яка одного разу прокидається в дивовижному пансіонаті «Райські схили», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафіна) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес), але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

Українська прем'єра фентезі «Таємниці райських схилів», де разом з актрисами зіграє Джеремі Ірвін, відбудеться восени, 24 жовтня.

16 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Американська історія жахів» і «Королеви крику» Емма Робертс намагається втекти з підозрілого чарівного місця в трейлері фільму «Райські пагорби».

Дівчина Ума у втіленні Робертс прокидається в дивному пансіонаті «Райські пагорби», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафина) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес). Але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

У світовий прокат картина режисера Еліс Веддінгтон, яка була представлена на кінофестивалі «Санденс» на початку року, вийде восени. Дата її української прем'єри поки не повідомляється.