Новини серіалів про (2016)

10 лютого 2021,  21:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри режисерської версії супергеройського блокбастера «Ліга справедливості», яку готує Зак Снайдер, показують зовсім іншого Джокера у втіленні Джареда Лето. І цей Джокер буде снитися вам в кошмарах.

Читати далі...
3 лютого 2021,  19:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Снайдер опублікував у вівторок в Twitter новий чорно-білий кадр свого супергеройського міні-серіалу «Ліга справедливості Зака Снайдера», який показує незвичайний образ Джокера у втіленні Джареда Лето.

Читати далі...
16 червня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всього через півроку після прем'єри мультсеріалу «Кіпо і ера чудесних звірів» наші герої повертаються, щоб знову відправитися на поверхню, битися з тираном Скарламейном та... заспівати надихаючу пісню.

Читати далі...
7 серпня 2019,  16:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський стримінговий сервіс Amazon поділився вчора офіційним трейлером свого очікуваного фентезійного серіалу «Карнівал Роу», який представляє світ, де поряд з людьми живуть феї та інші міфічні істоти.

У фентезі «Карнівал Роу» зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь втілюють людину Райкрофта Філострейта і фею Він'єтт Стоунмосс, яких знову зводить разом доля. Вони живуть в Лондоні 19 століття і беруться за розслідування серії таємничих вбивств, що ставлять під загрозу хиткий мир між людьми та міфічними істотами.

Прем'єра серіалу «Карнівал Роу» відбудеться наприкінці літа, 30 серпня. Так що обводимо цю дату в своїх календарях.

4 червня 2019,  02:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щось нелюдське гряде. Стримінговий сервіс Amazon Prime обіцяє нам новий видовищний фентезійний серіал «Карнівал Роу», головні ролі в якому виконають зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь.

«Карнівал Роу» буде детективним фентезі, яке розгортається у світі Вікторіанської епохи, наповненому міфічними істотами-іммігрантами. Люди їх бояться, тому істотам заборонено кохати чи бути вільними. Але навіть в найгустішій темряві зароджується надія, коли людина-детектив Райкрофт Філострейт (Орландо Блум) та фея Він'єтт Стоунмосс (Кара Делевінь) починають разом розслідувати серію таємничих вбивств, які негативно впливають на перемир'я між людьми та міфічними істотами.

Весь 1 сезон серіалу «Карнівал Роу» стане доступний для перегляду 30 серпня.

16 травня 2019,  02:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Патруль» і «Загін самогубців» Девід Ейр представляє нову кримінально-політичну драму «Deputy», головну роль в якій виконає зірка 3 сезону «Справжнього детектива» Стівен Дорфф.

Серіал «Deputy» («Заступник») буде сучасною поліцейською драмою з елементами вестерну. Коли шериф округу Лос-Анджелес помирає, законне правило, вироблене ще за часів Дикого Заходу, призначає на цю посаду найменш вірогідну людину: поліцейського у п'ятому поколінні (Стівен Дорфф), якому більш комфортно ловити поганих хлопців, аніж орієнтуватися в морі політики, і який не буде відпочивати, поки не буде встановлена справедливість.

Компанію Дорффу в кадрі складуть Яра МартінесСправжній детектив», «Незаймана Джейн»), Брайан Ван ГолтМісто хижачок»), Сієна ГоїнсЕнді Мак»), Бекс Тейлор-КлаусСтріла», «Крик»), Шейн Пол МакгіПісля») та Марк МозесВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні»).

5 вересня 2017,  16:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам теж похід Джона Сноу (Кіт Герінгтон) та його компанії за Стіну в передостанній серії 7 сезону «Гри престолів» нагадав «Загін самогубців»? Ось і користувач CarpenterSound на сайті Youtube вирішив, що у них є щось спільне. Він створив чудовий трейлер до серії «За Стіною» під музику «Bohemian Rhapsody», по черзі представляючи кожного з загону Сноу та його головного козиря: Дейнеріс (Емілія Кларк) на драконі. Особливо добре в стиль «Загону самогубців» вписався Пес (Рорі МакКанн) з його влучними фразочками.

Як Герінгтон прикидається драконом за лаштунками 7 сезону, дивіться тут.