Оновлення (2017)

7 квітня 2017,  12:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо офіційний український трейлер фільму Джеймса Понсольдта «Сфера». У головних ролях – Емма Вотсон і дворазовий володар премії «Оскар» Том Хенкс. В основу сюжету ліг однойменний sci-fi роман номінанта на Пулітцерівську премію Дейва Еггерса. Українська прем'єра фільму відбувається одночасно зі світовою – 27 квітня.

Інтернет-компанія The Circle об'єднує в єдину систему електронну пошту своїх користувачів, сторінки в соціальних мережах, інформацію про банківські карти і покупки. Результатом цього процесу стає отримання людиною універсального онлайн-ідентифікатора. Але на практиці не все так гладко: проект, що позиціонується як нова ступінь в розвитку технологій, переслідує й інші, більш брудні цілі.

10 лютого 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного трилера «Сфера» все більше намагається переконати нас за допомогою персонажа Тома Хенкса, що його компанія, яка пропагує тотальне спостереження за усіма людьми, працює заради їхньої користі, але героїня Емми Вотсон, яка нещодавно влаштувалася до нього на роботу, починає сумніватися в цій користі.

Разом з Уотсон і Хенксом у фільмі зіграли Карен Гіллан, Петтон Освальт, Джон Бойега та Еллар Колтрейн.

6 грудня 2016,  17:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер науково-фантастичного трилера «Сфера», в якому голова провідної інтернет-корпорації в втіленні Тома Хенкса переконує людей, що приватної інформації не повинно існувати заради їх же безпеки, а Емма Уотсон влаштовується до нього на роботу і поступово починає сумніватися в правильності таких суджень та дій корпорації.

Також у фільмі зіграли Карен Гіллан й Джон Бойега.