Новини про фільм (2017)

2 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова промо-фотографія українського фільму «11 дітей з Моршина» представляє свою головну лиходійку у втіленні зірки хітової комедії «DZIDZIO Контрабас» Олени Лавренюк.

Читати далі...
3 жовтня 2017,  15:40 | Бокс-офіс | Автор: SpaceMonkey

Український суперблокбастер «DZIDZIO Контрабас» вже четвертий тиждень не зменшує оберти і його збори вже перетнули позначку в 20 мільйонів 43 тисячі гривень. За весь період прокату фільму його побачило більше 280 тисяч глядачів.

До мене дзвонять люди і розказують, що у деяких кінотеатрах неможливо купити квитки і їх досі продають через Інтернет. Кінотеатри відкривають додаткові зали, бо люди хочуть йти на фільм. Уявіть собі, фільм зібрав три «Олімпійських» стадіони і три «Арени Львів» за місяць часу. А це означає максимальний успіх!

каже Дзідзьо, виконавець головної ролі, генеральний продюсер
Читати далі...
Рецензія на фільм «DZIDZIO Контрабас»
Українська пригодницька комедія
10 вересня 2017,  02:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У США співаки нерідко стають акторами, згадати хоча б Девіда БоуїБарбру СтрейзандДжастіна ТімберлейкаВілла Сміта і Леді Гагу (і цей список можна продовжувати і продовжувати). В сучасному українському кінематографі послідувати їх прикладу вирішив мегапопулярний в останні роки (і з цим складно посперечатися) Дзідзьо. Так відносно швидкими для України темпами на світ народилося його перше кінотворіння в жанрі комедія «DZIDZIO Контрабас»...

Зрозуміло, перераховані вище імена співаків/акторів є лише прикладом, а не порівнянням для цілком самобутнього і прагнучого бути ні на кого не схожим Дзідзьо і його кінодебюта. Його «DZIDZIO Контрабас» не світять «Оскар» і «Золоті глобуси», але для українського кіно цей фільм – справжня подія, яка у перший же тиждень прокату показала, що здатна змагатися і з голлівудськими стрічками.  У чому ж його секрет? Чим він так зумів зачарувати глядачів? Давайте спробуємо розібратися.

Знята повністю в Україні комедія для масового глядача і без участі студії «Квартал 95» (що сьогодні рідкість) виявилася простенькою історією про хлопця, у якого є мрія, і він на всіх парах мчить до неї на своєму червоному розбитому пасаті. В головній ролі, зрозуміло, сам Михайло Хома, він же Дзідзьо, і його відома на всю країну борода. Якщо ви запитаєте у мене, чи варто дивитися «DZIDZIO Контрабас», то першим ділом я запитаю, як ви ставитеся до Дзідзьо. Якщо позитивно або нейтрально, то в цьому фільмі у нього є всі шанси вас зачарувати ще більше своєю неосяжною харизмою та самоіронією. Якщо ж він у вас не викликає теплих емоцій (ну раптом такі люди все-таки є), то дивитися фільм за його участі не треба, оскільки його тут буде ну дуже багато (про що голосно заявляє в цьому кіно все, починаючи від його назви).

На відміну від себе реального, екранний Дзідзьо – абсолютно непопулярний співак, який будує будинок на кошти матері, яка перебуває на заробітках в Італії, і виступає на святах у своєму селі. Риси характеру цього героя, а зокрема амбіційність і самовпевненість тут гіперболізовані до межі і не раз грають з ним злий жарт. Він вплутується в такі ситуації, що залишається просити допомоги тільки у Бога (їх відносини з Всевишнім – особлива фішка фільму) і сподіватися на диво. Але він не здається і йде до кінця, і поступово його гарні риси беруть гору чи то по доброті душевній, чи то під страхом божої кари, не важливо, головне, що асоціювати себе з ним може кожен, адже кожному хотілося б, щоб його заповітна мрія здійснилася, та й від спокуси зірвати великий куш за мінімум часу навряд чи б хтось відмовився.

Компанію Дзідзьо у фільмі складають його колеги по музичній групі Назар Гук і Орест Галицький, і з них теж вийшли вельми колоритні персонажі. Особливо переймаєшся симпатією до простодушного «сек'юріті/водія», якого грає Гук. За характером він – малюк Грут в людській подобі.

Олена Лавренюк хороша в образі крутої стерви, яка попадається хлопцям на їхньому і без того нелегкому шляху, але, незважаючи на те, що я розмовляю переважно російською мовою, на фоні інших україномовних персонажів її російський акцент сильно різав слух. Краще б вже всі говорили одною мовою (переважно українською).

На суперблокбастер «DZIDZIO Контрабас», звичайно, не тягне, хоча цей «жанр» згадувався на постерах фільму скоріше з іронією, ніж серйозно. Зате комедія Олега Борщевського знята з душею і щиро прагне подарувати глядачеві гарний настрій, що, до речі, у неї виходить на ура. А в якості бонусу після перегляду додається почуття гордості за українське кіно, що стрімко розвивається, оскільки дана кінокартина вийшла набагато кращою за багато американських комедій зі знаменитими акторами. Варто і про сіквел подумати.

За своєю мрією можна гнатися на чому завгодно. Хоч би і на старому червоному пасаті. Головне, щоб мрія була.

4 вересня 2017,  17:27 | Бокс-офіс | Автор: SpaceMonkey

За перший вікенд український сімейний суперблокбастер «DZIDZIO КОНТРАБАС» зібрав 7,7 млн грн., обігнавши такі фільми як «Оселя зла. Фінальна битва» (7,2 млн грн), «Джон Уік 2» (6,3 млн грн), «Дзвінки» (5,5 млн грн), «Життя» (4,9 млн грн), «Красиво піти» (4,6 млн грн), «Ла-Ла Ленд» (3,1 млн грн), «Махач вчителів» (3,3 млн грн), «Закон ночі» (2,2 млн грн).

Слава Богу, люди повірили і полюбили нас! Гордість роздирає груди і сльози від радості течуть! Тепер треба то всьо помножити на 3 і можна знімати нове кіно!

Михайло Хома, виконавець головної ролі, генеральний продюсер

Читати далі...
30 серпня 2017,  02:45 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу в прокат кінострічки Валентина Васяновича «Рівень чорного» стало відомо, що вона стала кандидатом на «Оскар».

Читати далі...
27 серпня 2017,  15:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок, 29 серпня, в столиці відбудеться допрем'єрний показ української комедії «Dzidzio Контрабас».

Читати далі...
22 серпня 2017,  11:31 | Нагороди та премії | Автор: SpaceMonkey

За даними Держкіно Український Оскарівський Комітет відібрав «DZIDZIO Контрабас» у шорт-лист фільмів, які боротимуться за можливість представляти Україну на премії «Оскар» в номінації Найкращий фільм іноземною мовою.

Читати далі...
8 серпня 2017,  18:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо новий трейлер комедії «DZIDZIO Контрабас», яка вийде в кінотеатрах України з 31 серпня.

Якщо трійця йолопів вирішила зайнятися незаконною справою, чекай кінця світу локального масштабу. Вони виросли на кордоні, тому де знайти «легкi» грошi - для них не питання. Але коли на шляху з’являється гарна дівчина, всім планам капець. Тож американські гiрки порівняно з їхніми пригодами – це легке погойдування. Але нашi герої заради мрії готові на все.

25 червня 2017,  22:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новый трейлер к 7 сезону «Игры престолов», а также трейлеры к фантастическому триллеру «Семь сестер» и украинской комедии «DZIDZIO Контрабас».

Читати далі...
22 червня 2017,  17:54 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

В мережі з’явився довгоочікуванний трейлер і постер повнометражного фільму «DZIDZIO Контрабас».

Щоб зняти народний блокбастер знімальній команді довелося проїхати 12 тисяч кілометрів, випити 3000 чашок кави, 800 разів зізнатися у коханні камері, побудувати будинок, розбити червоний “Фольцваген Пассат”, провести один похорон і прийняти одні пологи. Вони були готові на все, як і герої їхнього фільму.

У кінотеатрах України з 31 серпня.

11 травня 2017,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисером української комедії «DZIDZIO Контрабас» в результаті став Олег Борщевський.

Читати далі...
31 жовтня 2016,  19:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Студія DZIDZIOFILM і телеканал «Сонце» представляють велику кінопрем'єру від режисера Любомира Левицького — таємничу комедію «DZIDZIO "Контрабас"», де головну роль виконає український музикант Михайло Хома відомий як Дзідзьо.

У всіх кінотеатрах України з березня 2017 року.