Кадри і синопсис 8 серії 2 сезону «Супергерл»

29 листопада 2016,  01:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Масштабний кросовер супергеройських серіалів каналу The CW починається цього тижня з серії «Супергерл», до якої ми представляємо 14 нових кадрів.

Кросовер серіалів «Супергерл», «Флеш», «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня», який триватиме чотири серії, починається з 8 серії 2 сезону «Супергерл». Називається вона «Медуза» («Medusa»).

Офіційний синопсис серії:

Коли Еліза Денверс прибуває в Нешнл-сіті на День подяки, Кара звертається до Леони Лютор за допомогою у зв'язку з тим, що Кадмус поширює вірус, який миттєво вбиває інопланетян. А після Баррі Аллен і Циска Рамон просять Кару допомогти протистояти інопланетному вторгненню на Землю.

На кадрах серії можна побачити Кару (Меліса Бенойст) і Алекс (Кайлер Лі),які возз'єдналися зі своєю матір'ю Елізою (Хелен Слейтер), яка допомагає їм з Мон-Елом (Кріс Вуд), а також Дж’онна Дж’онзза (Девід Хервуд) і новоприбулих у світ Супергерл Баррі (Грант Гастин і Циска (Карлос Валдес).

Компанію їм складуть Мехкад Брукс, Джеремі Джордан, Флоріана Ліма і Кеті МакГрат.

Режисером серії виступив Стефан Плещинські, який раніше працював над серіалами «Надприродне» і «Флеш».

Трейлер супергеройського кросовера Телевсесвіту DC каналу The CW дивимося тут.

На четвірку постерів кросовера з його головними супергероями милуємося тут.

Дана серія «Супергерл» починає межсеріальный кросовер цього понеділка, 28 листопада. Після естафету прийме «Флеш» з серією, яка вийде 29 листопада, «Стріла» продовжить кросовер 30 листопада, а завершиться він серією «Легенд завтрашнього дня» в перший день зими, 1 грудня.

1838 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: