На зйомках «Дедпула 2» загинула каскадерка

15 серпня 2017,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В аварії, що сталася під час зйомок антигеройского екшену «Дедпул 2», загинула професійна каскадерка Джої «ЕсДжей» Харріс.

На зйомках «Дедпула 2» у Ванкувері сталася смертельна аварія з участю Харріс, повідомляє Deadline.

Очевидці кажуть, що вона втратила контроль над керуванням мотоцикла під час зйомок епізоду з гонитвою і влетіла у вікно Shaw Tower, найвищої будівлі у Ванкувері. Каскадерка була дублером актриси Зазі Бітц, яка грає в «Дедпулі 2» супергероїню Доміно. За сценарієм Доміно повинна була бути без шолома, тому на зйомках Харріс також не носила шолом.

Харріс є першою жінкою-афроамериканкою, яка стала професійним дорожнім гонщиком, і всю неділю вона тренувалася, щоб правильно виконати всі трюки. Джерело, близьке до студії, повідомляє, що репетиції цього епізоду проходили протягом двох вихідних днів, а перед зйомками в понеділок все повторили ще п'ять разів.

Райан Рейнольдс висловив у Instagram свої співчуття її рідним і близьким:

Сьогодні ми трагічно втратили члена нашої команди, знімаючи «Дедпул». У нас розбиті серця, ми шоковані і спустошені... але розуміємо, що ніщо не зрівняється з горем і невимовним болем, які відчувають її сім'я і кохані в цей момент. Моє серце прагне до них і кожної людині, що її знала в цьому світі.

Режисер Девід Літч сказав у своїй заяві для Deadline:

Я глибоко засмучений втратою сьогодні одного з наших каскадерів. Ніякі слова не можуть висловити, що я і команда «Дедпула 2» відчуваємо з цього приводу. Наші думки знаходяться з її родиною, друзями та коханими в цей складний час.

Після смерті Харріс зйомки «Дедпула 2» були негайно припинені. Поки невідомо, коли вони відновляться.

Це вже друга смерть каскадера за останній місяць, що сталася в Північній Америці. У липні Джон Бернекер отримав серйозні травми голови на знімальному майданчику серіалу «Ходячі мерці» і невдовзі помер.

Українська прем'єра «Дедпула 2» очікується 31 травня 2018 року.

2336 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: