Зірка «Рівердейла» Кей Джей Апа потрапив в аварію

22 вересня 2017,  00:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кей Джей Апа, виконуючий головну роль в серіалі «Рівердейл», заснув за кермом після 16-годинних зйомок.

Минулого тижня 20-річний актор потрапив в аварію, заснувши за кермом після довгого робочого дня, повідомляє The Hollywood Reporter.

Апа прямував додому на машині після півночі і повинен був їхати близько 45 хвилин. Але втома дала про себе знати, і він врізався у стовп. Машина була повністю разбота з боку пасажирського сидіння, але актор не постраждав. Його відправили в місцеву лікарню на огляд і незабаром виписали.

Раніше з Апою збирався їхати його близький друг і колега по «Рівердейлу» Коул Спроус, але, на щастя, в останній момент він змінив свої плани і не сів на пасажирське сидіння.

Після аварії каст і команда хітового серіалу каналу The CW звернулися до представників студії Warner Bros., яка продюсує «Рівердейл», з вимогою, щоб була підвищена безпека під час виробництва. А Спроус попросив, щоб для акторів, які працюють допізна, був наданий транспорт додому.

Інсайдер, знайомий з деталями аварії, сказав у коментарі для The Hollywood Reporter:

Вони працюють з цими дітьми з ранку до ночі. [Такими темпами] хтось загине.

Інше джерело повідомляє, що члени каста і знімальної групи серіалу можуть замовити собі кімнату в готелі, таксі або водія, якщо відчувають себе втомленими після тривалого дня. За його словами, Апа не замовляв транспорт і нікому не говорив, що втомився.

Незважаючи на аварію з участю виконавця головної ролі, зйомки 2 сезону «Рівердейла» не були припинені і тривають за графіком, пише Deadline.

«Рівердейл» повертається на екрани 11 жовтня.

3287 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: