Перші кадри і синопсис фільму «Тихоокеанський рубіж 2»

6 жовтня 2017,  03:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютні кадри фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж 2» представляють нових героїв і нових єгерів.

Розширений синопсис сіквела «Тихоокеанського рубіжу», представлений студією Universal Pictures, повідомляє, що конфлікт світового масштабу між потойбічними монстрами масового знищення і супермашинами, побудованими людьми для перемоги над ними, був лише прелюдією до нового нападу на людство, який покаже продовження.

Зірка «Зоряних воєн: Пробудження сили» Джон Бойега втілює бунтаря Джейка Пентекоста, колись багатообіцяючого пілота єгеря, чий легендарний батько віддав своє життя заради перемоги людей над монстрами кайдзю. З тих пір Джейк кинув тренування і опинився в кримінальному світі. Але коли міста починає руйнувати нова загроза, і до нього звертається за допомогою сестра Мако Морі (Рінко Кікучі), яка очолює нове хоробре покоління пілотів, Джейк отримує останній шанс виправдати спадщину свого батька. І поки вони шукають правосуддя для занепалих, їх єдиною надією залишається об'єднання в глобальному повстанні проти руйнівних сил.

Компанію Джейку в його боротьбі також складуть обдарований пілот Лемберт, з яким він буде змагатися, і 15-річний хакер єгерів Амара. Їх зіграють Скотт Іствуд з «Форсажу 8» і новачок Кайлі Спейні.

Кадри, представлені в четвер журналом EW, показують Джейка в компанії Лемберта в костюмах пілотів і без, а також нових єгерів в бою.

Єгері отримали назви Saber Athena, Bracer Phoenix, Gipsy Avenger і Guardian Bravo. Який з них вам подобається найбільше?

З нетерпінням чекаємо виходу повноцінного трейлера, а то вже немає сил переглядати тизер.

Світова прем'єра «Тихоокеанського рубіжу 2», знятого Стівеном С. ДеНайтом, відбудеться 22 березня 2018 року.

1572 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: