«Індіана Джонс 5» опинився в руках сценариста «Соло»

1 липня 2018,  01:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист Джон Кездан підтвердив, що він працює над сценарієм до нової частини пригод легендарного археолога «Індіана Джонс 5».

На питання у Twitter про те, чи правда він переписує сценарій «Індіани Джонса 5», Кездан відповів за допомогою цитати з першої частини франшизи «Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега», написавши, що над цим зараз працюють «найкращі люди»:

Я запитав людей в Lucasfilm, як я повинен відповісти на це питання. Вони сказали: «Просто скажи їм, що наші найкращі люди працюють над цим прямо зараз». Я сказав: «Гаразд, але я думаю, що вони запитують... хто?» Все, що вони сказали, було: «Найкращі. Люди».

Кездан найбільш відомий завдяки своїй роботі над сценарієм до фантастичного екшену «Соло. Зоряні війни: Історія», який ви все ще можете застати в кіно.

Режисером «Індіани Джонса 5» буде Стівен Спілберг, а в головній ролі повернеться Гаррісон Форд.

Востаннє Форд надівав капелюх Індіани в 2008 році в фільмі «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа», який хоча і отримав номінацію на премію BAFTA, але розчарував шанувальників франшизи. Сподіваємося, що нова глава буде кращою і виправдає настільки довге очікування.

Прем'єра «Індіани Джонса 5» відбудеться улітку 2020 року.

2642 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: