Ніколь Кідман, Сара Полсон і Енсел Елгорт зіграють в драмі «Щиглик»

3 листопада 2018,  17:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина ірландського режисера Джона Краулі «Щиглик» отримала іменитий каст, який очолив зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт.

Драма «Щиглик» («The Goldfinch») буде екранізацією роману письменниці Донни Тартт, за який вона в 2014 році отримала Пулітцерівську премію.

Історія слідує за молодим хлопцем Теодором Деккером з Нью-Йорка, чия мати гине під час теракту в Метрополітен-музеї. Дивом виживши після вибуху, Тео забирає з собою картину «Щиглик», яка стає для нього промінчиком надії, поки він занурюється в злочинний світ мистецтва.

Елгорт виконує роль дорослого Тео. 13-річного головного героя втілить Оакс Фіглі, відомий завдяки фільмам «Дракон Піта» і «Світ, повний чудес».

Разом з ними в «Щиглику» можна буде побачити лауреатку премії «Оскар» Ніколь Кідман та володарку премії «Золотий глобус» Сару Полсон.

Також у цій драмі взяли участь актори Люк ВілсонБлондинка в законі», «Сімейка Тененбаум»), Фін ВулфардВоно», «Дуже дивні справи»), Люк КлеінтенкЛюдина у високому замку», «Милі ошуканки»), Деніс О'ХерАмериканська історія жахів», «Справжня кров»), Джеффрі РайтГолодні ігри», «Світ Дикого Заходу»), Ешлі КаммінгсГалліполі», «Добре в перший раз») та Анайрін БарнардДюнкерк», «Війна і мир»).

У режисерського керма адаптації стоїть Джон Краулі, який зняв номіновану на «Оскар» картину «Бруклін».

Нижче ви знайдете чотири фотографії зі зйомок фільму, які проходили в Нью-Йорку та в Європі, з Кідман, Елгортом, Каммінгс, Барнардом та Фіглі.

Прем'єра «Щиглика» відбудеться в жовтні 2019 року.

2552 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: