«Крижане серце 2»: минуле повертається в новому ТБ-ролику мультфільму від Disney

4 листопада 2019,  17:49 | Новини фільмів

Вийшов третій ТБ-ролик фентезійного мюзиклу «Крижане серце 2» від Walt Disney Animation Studios, в якому нам знову показують Ельзу і Анну в дитинстві.

Продовження хітового мультфільму «Крижане серце» відправить наших улюблених сестер Ельзу і Анну в нову подорож, де на них чекають небезпечні битви, дивовижна магія і захоплюючі таємниці про їхнє минуле.

Чому Ельза (Ідіна Мензел) була народжена з магічними силами? Яка правда про її минуле чекає на королеву, коли вона перетинає кордон зачарованого лісу і темних морів за межами Еренделла? Нею керує бажання дізнатися відповіді, а також загроза для її королівства, яка з'явилася на горизонті. Разом з Анною (Крістен Белл), Крістоффом (Джонатан Грофф), Олафом (Джош Гад) і Свеном у сиквелі Ельза переживе небезпечну, але незабутню пригоду.

Режисерами їхнього другого повнометражного мультфільму виступають Кріс Бак та Дженніфер Лі, режисери і сценаристи оригіналу, які отримали за «Крижане серце» по своєму першому «Оскару».

В український прокат анімація «Крижане серце 2» вийде 21 листопада.

А поки ви можете подивитися всією сім'єю короткометражні мультфільми «Крижана лихоманка» і «Різдво з Олафом» на офіційних платформах в мережі.

3883 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: