Ізабела Монер зіграє дочку Джейсона Момоа в бойовику «Sweet Girl»

6 грудня 2019,  03:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Аквамен» Джейсон Момоа збирається піти по стопах Ліама Нісона у своєму наступному фільмі «Sweet Girl», який продюсує Netflix.

Бойовик «Sweet Girl» («Крихітка») розповість історію вбитого горем чоловіка і батька, який клянеться помститися тим, хто вбив його дружину, і з усіх сил намагається захистити єдину сім'ю, яка у нього залишилася, свою юну дочку.

Головного героя втілить Момоа, а його дочку зіграє зірка пригодницького фільму «Дора і Загублене місто» Ізабела Монер (також відома як Ізабела Мерсед). Як вам такий дует батька і дочки? Здається, з них вийде відмінна бойова команда.

Тим більше що Монер вже рятувала світ в науково-фантастичному екшені «Трансформери: Останній лицар» і тікала від кілерів у фільмі «Сікаріо 2».

Режисером «Sweet Girl» стане Браян Мендоза, продюсер фільмів «Дорога честі» і «Дикий» та серіалу «Межа», де Момоа зіграв головні ролі.

Зараз актор виконує головну роль в постапокаліптичному серіалі від Apple TV+ під назвою «Бачити», а в наступному році його можна буде побачити в екранізації роману Френка Герберта «Дюна». Після Момоа чекають зйомки супергеройського екшену «Аквамен 2».

Монер на початку року з'явилася в сімейній комедії «Родина за хвилину», а нещодавно на Netflix відбулася прем'єра святкового фільму «Нехай йде сніг» з нею в одній з основних ролей.

Екшен «Sweet Girl» прибуде на екрани в 2020 році.

3785 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: