Перший погляд на вусатого Бенедикта Камбербетча в шпигунському фільмі «Ironbark»

29 січня 2020,  19:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили перші кадри британської кінострічки «Ironbark», на яких головний герой у втіленні зірки хітового серіалу «Шерлок» Бенедикта Камбербетча постає в образі вусатого шпигуна часів Холодної війни.

Шпигунський трилер «Ironbark» (дослівно «Залізна кора») слідує за британським бізнесменом і шпигуном часів Холодної війни Гревіллом Вінном та його російським джерелом Олегом Пеньковським з кодовим ім'ям Залізна кора, які разом намагаються покласти край Карибській кризі.

Роль Гревілла Вінна виконує Камбербетч, і на кадрах, які ви можете розглянути нижче, він з'являється в темно-сірому пальті і капелюсі, нагадуючи своїм стилем персонажа Тома Генкса з оскароносного фільму Стівена Спілберга «Міст шпигунів», чиї події також розгорталися в 60-х роках і розповідали про Холодну війну.

На другому кадрі компанію Камбербетчу складає актор Мераб Нінідзе, який втілює російського шпигуна Олега Пеньковського.

Головну жіночу роль у цій шпигунській історії зіграє зірка популярного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Рейчел Броснахен.

Критики зустріли новий фільм Камбербетча досить тепло на сайті Rotten Tomatoes він отримав 75% позитивних рецензій.

Світова прем'єра фільму «Ironbark» відбулася в рамках кінофестивалю «Санденс» минулої п'ятниці, 24 січня. Дата його української прем'єри поки не повідомляється. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1577 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: