Вийшов новий трейлер фентезі «Артеміс Фаул» з Коліном Фарреллом

30 березня 2020,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вас розчарував офіційний трейлер діснеївської адаптації роману Йона Колфера «Артеміс Фаул», то, можливо, новий трейлер все-таки поверне вам хоч невелику віру в те, що фільм буде кращим, ніж ми припускаємо.

«Артеміс Фаул» покаже пригоди 12-річного кримінального генія Артеміса Фаула II (Фердія Шоу), який, бажаючи знайти свого зниклого батька Артеміса Фаула I (Колін Фаррелл), робить дивовижне відкриття поруч з нашим світом існує чарівний світ, населений казковими істотами. Поклавши око на їхні скарби, Артеміс опиняється в центрі протистояння двох світів.

У новому трейлері Артеміс Фаул ст. залишає синові зворушливе послання у вигляді давнього ірландського благословення, де говориться, що вони ще зустрінуться.

Разом з ними на новому кольоровому постері, що нагадує обкладинку книги, можна побачити персонажів у втіленні Джуді Денч, Джоша Гада, Нонсо Анозі, Лари МакДоннел і Тамари Смарт.

Режисером екранізації виступає Кеннет Брана, який зняв супергеройський екшен «Тор» та діснеївський рімейк однойменного мультфільму «Попелюшка».

Українська прем'єра фентезі «Артеміс Фаул» очікується 28 травня.

1541 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: