Дейзі Рідлі була здивована негативною реакцією глядачів на фінальні «Зоряні війни»

19 квітня 2020,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Дейзі Рідлі вперше поділилася своїми почуттями щодо величезного потоку негативу, який був вилитий на фінальний фільм в Інтернеті.

Шанувальники франшизи «Зоряні війни» можуть бути найбільш відданими і одночасно найбільш вимогливими глядачами, які не прощають режисерам, сценаристам і акторському складу ніяких помилок.

Через гостру реакцію на сьомий, восьмий і дев'ятий епізоди, коли Рідлі і її колег звинувачували у всіх гріхах і писали їм багато бруду, актриса пішла з соцмереж, щоб триматися від цього негативу подалі, але їй все одно було цікаво, як люди прийняли фінальний розділ саги Скайвокерів, адже вона вклала в нього душу і сили.

Тому під час розмови з подкастом DragCast актриса поділилася тим, як їй було непросто після виходу фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» на екрани читати негативну реакцію глядачів:

Реакція змінювалася від фільму до фільму, і в 98% випадках це прекрасно, але з останнім фільмом було дійсно непросто. Січень був не дуже приємним. Було дивно, я відчувала, ніби та любов, яку нам висловлювали під час першого фільму... Я дивувалася: «Куди поділася вся та любов?»

Рідлі каже, що фінальний фільм, хоча він багатьом і не сподобався, був створений з великою любов'ю знімальної групи і каста:

Я подивилася на цьому тижні документальний фільм про створення [«Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»]. І він наповнений любов'ю, і я думаю, що це непросто, коли ти є частиною чогось, що так сильно наповнене любов'ю, а потім людям це не подобається.

І зазначила, що її засмучує не здорова критика, а саме величезні хвилі хейта (ненависті) та буллінг каста в соціальних мережах:

Знаєте, всім може щось не подобатися, але я відчуваю, як це зараз змінилося. Думаю, це в основному через соціальні мережі.

Реакція на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» дійсно була дуже контрастною як з боку глядачів, так і з боку критиків, але це не завадило йому заробити в світовому прокаті понад 1 мільярд доларів.

1569 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: