Зйомки «Аватара 2» скоро відновляться в Новій Зеландії, а Джеймс Кемерон розповів про роботу над фільмом на карантині

12 травня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уряд Нової Зеландії дозволив проводити кінозйомки на території своєї країни, що дозволяє режисерові Джеймсу Камерону повернутися за камеру і продовжити роботу над своїм блокбастером «Аватар 2».

Небезпечний вірус COVID-19 цієї весни відправив на карантин всю планету, зупинивши на невизначений час знімальні процеси очікуваних фільмів і серіалів, включаючи довгоочікуване продовження науково-фантастичного фільму «Аватар». Але оскільки світ почав обережними кроками виходити з карантину, в деяких країнах знімальні процеси вже отримали зелене світло.

В недавньому інтерв'ю, записаному до офіційного дозволу відновити зйомки в Новій Зеландії, про який повідомляє сайт Deadline, Кемерон сказав наступне:

Нова Зеландія дуже ефективно контролює вірус, і їхньою метою є не пом'якшення, а викорінення, і вони вірять, що можуть це зробити, використовуючи агресивне відстеження [хворих] і тестування. Тому є хороший шанс, що наші зйомки можуть бути перенесені на кілька місяців, але ми зможемо їх зробити. Так що це хороші новини.

Незважаючи на карантин, робота над «Аватаром 2» весь цей час тривала з дому, повідомляє режисер, відзначаючи, що він дуже скучив за знімальним процесом:

У нас усі усі з компаній Weta Digital і Lightstorm працюють з дому, наскільки це можливо. Але моя робота на сцені з віртуальними камерами, тому зараз я можу зайнятися монтажем, але це не дуже добре для мене.

Прем'єра фільму «Аватар 2» очікується 16 грудня 2021 року, після чого Кемерон хоче випустити ще три науково-фантастичних епіка про планету Пандору та расу дивовижних істот на'ві «Аватар 3», «Аватар 4» і «Аватар 5».

1562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: