Кадри фільму «Нові мутанти» представляють кошмарних монстрів без очей

15 травня 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що той демон-ведмідь з палаючими очима буде головним монстром супергеройського горор-трилера «Нові мутанти»? Стривайте, поки ви побачите ще більш страшних істот з гострими зубами, у яких зовсім немає очей.

Спін-офф франшизи «Люди Ікс», який зняв режисер Джош Бун, познайомить нас з п'ятіркою юних мутантів, які погано вміють контролювати свої надздібності, через що опиняються під замком в секретній лікарні. І скоро за там з ними починають відбуватися страшні речі.

Наприклад, там їм зустрінуться ось такі жахливі монстри з блідою шкірою, довгими пальцями та гострими зубами, в рот до яких краще не заглядати, а то будуть снитися кошмари. Другий кадр з ними показує, що під одягом у цих монстрів є якесь ритуальне татуювання. Цікаво, що воно може значити...

Мутантів Меджік, Вулфсбейн, Санспота, Міраж та Гарматне ядро ​​зіграють актори Аня Тейлор-Джой, Мейсі Вільямс, Генрі Зага, Блю Гант і Чарлі Гітон. Компанію в кадрі їм складе Алісі Брага, яка втілить докторку Сесилію Рейєс. І, як розкрив новий кадр, ця докторка також володіє суперздібностями.

Нижче ви знайдете новий постер горора, який не поступається за моторошністю кадрам. Тільки на ньому боятися вже треба юних мутантів.

Супергеройський фільм «Нові мутанти» прибуде в кінотеатри після закінчення карантину. Його прем'єра була перенесена на 27 серпня.

4864 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: