«Легенди завтрашнього дня»: несподіване камео фінальної серії 5 сезону

3 червня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для епічного фіналу 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» повернувся один яскравий персонаж з минулого у втіленні актриси, яка зовсім недавно покинула «Хвилеліт». Обережно, СПОЙЛЕРИ.

В 15 серії 5 сезону «Swan Thong» («Лебединий батіг») наші герої потрапили в історичний музей, де на них чекали історичні лиходії, яких воскресили Богині долі. І в їх числі опинилася люта королева Марія-Антуанетта, в образі якої на екрани повернулася актриса Кортні Форд.

Марія-Антуанетта була головною лиходійкою серії «A Head of Her Time» («На голову вище свого часу») і знала, як влаштувати шикарну вечірку.

Через декілька серій Форд покинула серіал разом зі своїм чоловіком Брендоном Рутом, який втілював супергероя Атома з найпершої серії. Так що глядачі вже встигли за нею скучити.

Форд знатно повеселилася в образі Марії-Антуанетти, як видно з кадрів нижче, тому цілком можливо, що ми ще побачимо Рея і Нору в якійсь із майбутніх серій.

Так, канал The CW вже продовжив серіал «Легенди завтрашнього дня» на 6 сезон, так що в майбутньому може статися все що завгодно.

6387 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: