Фільм «Артеміс Фаул» отримав рекордно низький рейтинг на сайті Rotten Tomatoes

15 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після прем'єри очікуваного фентезі «Артеміс Фаул», яке є екранізацією романів-бестселерів Йона Колфера, на сайті Rotten Tomatoes був оприлюднений його рейтинг від кінокритиків, який склав всього 10%.

На цих вихідних фільм «Артеміс Фаул», що розповідає про пригоди 12-річного кримінального генія, який відкрив існування чарівного народу, побив антирекорд стримінгового сервісу Disney+, ставши найгіршим оригінальним фільмом цієї платформи.

Фентезі Кеннета Брани припало до душі всього 10% кінокритиків (рейтинг заснований на 102 рецензіях) та всього 21% глядачів, що є вельми рідкісним антирекордом для такого масштабного проекту кіностудії.

Зарубіжні критики прийшли до наступного висновку щодо цього фентезі:

Потенційний початок франшизи «Артеміс Фаул» розсердить шанувальників першоджерела і залишить розгубленим новачків, оскільки він є гнітюче безкрилим.

На сайті IMDb «Артеміс Фаул» отримав всього 4,0 бала, що робить його одним з найгірших фільмів 2020 року і найгіршою режисерською роботою Брана, який в минулому зняв фільми «Гамлет» (отримав 4 номінації на «Оскар»), «Тор», «Попелюшка» та «Вбивство у Східному експресі».

А ви вже подивилися «Артеміс Фаул»? Діліться своїми оцінками в коментарях.

2042 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: