«Фантастичні звірі»: як Мадс Міккельсен може виглядати в образі Ґріндельвальда

27 листопада 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що зірка хітових блокбастерів «Доктор Стрендж» і «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Мадс Міккельсен втілить темного чарівника Ґріндельвальда в майбутніх фільмах пенталогії «Фантастичні звірі», і новий фан-арт показує, як він може виглядати в цьому образі.

Автором фан-арту з Міккельсеном в образі Ґелерта Ґріндельвальда, головного лиходія франшизи-приквела Поттеріани, виступає діджитал-художник ApexForm, який поділився цим приголомшливим портретом в Instagram.

Фан-арт показує Міккельсена з фірмовою зачіскою лиходія, якого в минулих фільмах грав Джонні Депп, невеликою борідкою і вусами а-ля Тоні Старк та з очима різного кольору. Загалом, все по канону.

Новий Ґріндельвальд також володіє відмінним смаком в одязі. Він одягнений в сорочку з темною краваткою, чорний піджак з білими лацканами і темне пальто в схожому одязі ми бачили цього темного чарівника в другому фільмі франшизи.

А в якості цікавої деталі художник посадив на плечі Ґріндельвальда незвичайного фантастичного звіра, що нагадує ящірку.

Як вам Міккельсен в такому образі? Діліться враженнями в коментарях.

Українська прем'єра фентезі «Фантастичні звірі 3», де Міккельсен дебютує в ролі найбільш небезпечного темного чарівника (до появи лорда Волдеморта, звичайно), очікується 14 липня 2022 року.

1783 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: