«Безсоромні»: новий трейлер і опис 2 серії 11 сезону «Іди додому, джентрифікатор!»

7 грудня 2020,  15:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю відбулася прем'єра фінального сезону популярної драмеді «Безсоромні», в якій Галлагери зіткнулися з пандемією COVID-19 та джентрифікацією (вгадайте, чого вони злякалися більше). Що ж чекає на цю сімейку наступного тижня?

Прем'єрна серія 11 сезону отримала назву «Це Чикаго» («This Is Chicago»), тоді як його друга серія буде називатися «Іди додому, джентрифікатор!» («Go Home, Gentrifier!»), і ось її офіційний синопсис:

Деббі (Емма Кінні) готує вечірку принцес для Френні. Міккі (Ноель Фішер) знаходить нормальну роботу. Френк (Вільям Х. Мейсі) допомагає Ві (Шанола Гемптон) та Кевіну (Стів Гові) з їхнім бізнесом марихуани. У Ліпа (Джеремі Аллен Вайт) виникають проблеми з його новими сусідами. Перший день Карла (Ітан Каткоскі) в поліції виявляється зовсім не таким, яким він собі його уявляв.

Так, в Південному Чикаго, який є домівкою для сімейки Галлагерів, проходить джентрифікація, тобто облагороджування району та його будинків з метою привабити туди заможніших мешканців. І, звичайно ж, Френку та компанії це не до душі, так що вони починають плести проти нових сусідів різні інтриги.

Режисерами другої серії стали Іен Б. МакДональд та Сільвер Трі, а її прем'єра відбудеться за тиждень, 14 грудня за українським часом.

869 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: