Промо-фото серіалу «Супермен і Лоїс» представляє новий костюм Супермена

10 грудня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новою промо-фотографією свого майбутнього супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс», на якій Людина зі сталі у втіленні актора Тайлера Гекліна позує в своєму новому суперкостюмі.

На честь релізу промо Геклін, який дебютував на телеекрані в образі Супермена в серіалі «Супергьорл» у 2016 році і з тих пір неодноразово допомагав супергероям всесвіту Arrowverse, розповів, що цей костюм символізує собою їх новий серіал:

Вважаю, що новий костюм представляє собою [наш] серіал. Як костюм є унікальним і таким, що відрізняється від тих, які були перед ним, так і історія, яку ми розповідаємо про Кларка/Супермена в цей період його життя, є унікальною і такою, яку ми ще не бачили.

А також актор додав, що костюм і символ на грудях Супермена належать не тільки йому, а всім глядачам, кого вони надихають і кому дарують надію:

Я ціную можливість носити цей костюм і відповідальність, яка йде разом з ним. Завжди цікаво, коли мене запитують про те, як я себе почуваю в «своєму новому костюмі», оскільки я завжди відчував, що костюм не належить мені. Він належить усім людям, які знаходять якийсь сенс в цьому костюмі, в символі на грудях. Я просто один з тих, хто його носить.

Як вам новий костюм Супермена? Діліться враженнями в коментарях.

Прем'єра серіалу «Супермен і Лоїс», де в образі відважної репортерки і дружини Супермена Лоїс Лейн повернеться Бітсі Таллок, відбудеться 23 січня.

1279 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: