Том Голланд, Зендея і Джейкоб Баталон на перших кадрах фільму «Людина-павук 3»

11 березня 2021,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Том Голланд, Зендея і Джейкоб Баталон йдуть у підпілля на перших кадрах супергеройського екшену «Людина-павук 3», який отримав назву «Spider-Man: No Way Home» («Людина-павук: Немає дороги додому»).

У продовженні фільму «Людина-павук: Далеко від дому», чиї події розвивалися в 2023 році після подій блокбастера «Месники: Завершення», на Пітера Паркера/Людину-павука (Том Голланд) чекатимуть нові випробування.

Деталі про сюжет його третього сольника поки тримаються в секреті, але його перші кадри показують, як Пітер, ЕмДжей (Зендея) та Нед (Джейкоб Баталон) ведуть своє нове розслідування в якомусь темному підвалі, де ніхто не зможе їх виявити. І це дуже до речі, адже в фіналі екшену «Людина-павук: Далеко від дому» скандальний редактор новинного порталу TheDailyBugle.net Джей Джона Джеймсон (Дж.К. Сіммонс) розкрив світу особистість Людини-павука і показав хитро змонтоване відео, яке виставляє Пітера вбивцею Містеріо (Джейк Джилленхол).

Так що тепер Пітеру, ЕмДжей і Неду потрібно буде спростувати заяву Джеймсона, інакше їм доведеться й далі ховатися від усього світу.

Також в третьому сольнику Людини-павука з'являться Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), суперлиходій Доктор Восьминіг (Альфред Моліна) та суперлиходій Електро (Джеймі Фокс), і ми дуже сподіваємося, що вони нарешті повноцінно представлять мультивсесвіт в MCU.

На екрани кінотеатрів «Людина-павук 3» прибуде 16 грудня.

1747 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: