Український актор Олексій Суровцев рятує котиків та песиків з Ірпеня

2 квітня 2022,  22:00 | Новини зірок

З початком повномасштабної війни життя всіх українців кардинально змінилося, не винятком стало життя зірки серіалу «Слід» Олексія Суровцева. І оскільки зараз зйомки серіалів зупинено, він пішов у волонтери і тепер вивозить із небезпечних територій домашніх тварин.

Суровцев, відомий завдяки ролі майора спецназу Тараса Римаря в поліцейсько-детективному серіалі від СТБ «Слід», з початку повномасштабної російської агресії зміг вивезти з Ірпеня, який часто зазнав бомбардувань і обстрілів армії рф, вже понад 150 домашніх тварин.

Більшість із них – котики, і тепер Суровцев із гордістю називає себе у соцмережах «Бородата мамуля». Актор розповідає, що вирішив рятувати саме тварин, оскільки для цього не вистачало волонтерських рук:

Навіть і припустити не міг, що рятуватиму хвостатих, що їх буде ТАКА ВЕЛИЧЕЗНА КІЛЬКІСТЬ!!! Покинутих, зляканих, голодних, самотніх...
Чому не люди? Я евакуював спочатку людей, але потім зрозумів, що тих, хто допомагає людям тисячі, а тих, хто допомагає тваринам одиниці. У мене маленька машинка в Ірпені, куди оптимально вилазять лише Коти та маленькі Собачки. Ну і люблю я тварин. Самі собі вони допомогти у цій ситуації не можуть. Не навчилися вони самі собі насипати їжу та відчиняти зачинені двері. Віримо у перемогу! РАЗОМ МИ СИЛА!!!

Після війни актор має намір відкрити свій притулок для тварин. Підтримати його благородну ініціативу ви можете грошовою пожертвою (номер картки взято з офіційної сторінки Суровцева в Instagram):

5168 7422 2609 4435

З такими людьми добро обов'язково переможе! Все буде Україна!

1289 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...