Настя Каменських зібрала для України 1,3 млн євро на благодійному концерті в Іспанії

13 квітня 2022,  17:35 | Новини зірок

Відома українська співачка Настя Каменських (NK) вирушила на іспанське телебачення, щоб взяти участь у благодійному концерті на підтримку українців «Unidos por la paz: Ucrania en el corazón» («Єдині в ім'я миру: Україна в серці»). І зустрілася там із Джамалою.

Виступ на іспанському концерті приніс 1,3 млн євро (тобто 41,4 млн гривень), як повідомила після співачка в Instagram. Кошти будуть передані трьом благодійним фондам, які допомагають українцям у період війни:

Іспанія! Дякую за підтримку!
1.3 мільйони євро, зібрані протягом благодійного концерту «Unidos por la paz: Ucrania en el corazón» @rtve, підуть через три благодійні фонди на допомогу українцям!

Я дуже вдячна, що стала частиною цього концерту, разом з багатьма відомими іспанськими артистами, дякую моєму другу @funambulista за наш дует. Неймовірно щаслива була обійняти @jamalajaaa

І головне що я мала змогу розповісти про війну в Україні і звернутись до Іспанії та всього світу з проханням про допомогу.

Дуже важливо бачити, що нас чують і нас підтримують дедалі більше людей з усіх куточків планети. Не зупиняємось розповідати про війну в Україні та закликати весь світ допомагати нам. Вірю, що разом ми переможемо і над Україною знову буде мирне небо!

Нижче ви можете побачити, як Каменських, Джамала та популярний іспанський співак Funambulista позують за лаштунками концерту з українським прапором.

Велике спасибі іспанцям за підтримку! Все буде Україна!

Читайте також: Джамала, Ед Ширан та Каміла Кабельо зібрали для України 520 мільйонів гривень: «Цей час — тест на людяність».

739 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: